Swagga !



Tjena detta är nån random bild men ändå har jag inte skrivit så¨mkt efterssom jag har haft dett jobbigt med allt jobb och träningar när man kmr hem så är man fett trött :p. brist på bilder har jag men funderar på att köpa ett nytt headsett ;) fetty thug :). Halloween (stfv) fest va det isf i går ja det va kul jag tagga hem vart för full så nu är jag här bakis och ska till stan ovh köpa saker :)... BYE


I miss you darling can you come home now :( <3

/J

Breakdance!



Tjena det va ju ett tag sen igen men nu är det Höstlov poch det är fett med chill ! och redan festat och nu 'är jag hä hemma och väntar på att bögen dyllon ska komma med sin data för i dag Ska jag lana yesir senare kanske kolla förbi nån fest elr nåt ;p. men just nu är jag Yber trött och vill Lana !. Och så sov viccan och älksling hos mig i natt och dom hade damp som vanligt -.- så nu fan e man ju fett trött haha.

Älskar dej elwira !

//J

Knas dag.



Knas  dag.. uhm va i skolan i dag och senare gick jag till donken och tog en fika med felix efter det gick jag hem ett tag med joey och chillade till max tills jag fick ett sms av shad. även shad va hos mig och chilla. Senare vart det mejeriet där jag bara chilla och träffa
wonderful elwira <3. Blir nog inte en rolig dag i morron efterssom jag ska till polisen putss.. vill bara att skiten går över så jag kan börja om på nytt, I wanna have a new start ! hoppas det går fort.

I love you elwira <3

//LJ



Breakdance today :D



tjena i dag va jag bara allmänt trött men dansade ändå tillslut av dagen fick även höra att vi skulle lära ut några steg tills på fredag samt med några av mina polare. så vi ska träna in en liten dans som vi ska visa upp på fredag som jag troligen aldrig inte kmr  att orka med jag kör på ändå :D.

Puss jag saknar min elwira <3

//LJ

2pac fortfarande legen !


New start.



Tjena det va länge sen jag la upp nåt hahah. men har gjort så mkt nu. Ja jag är glad som fan johan har hitta en ny tjej :) !. uhm i dag har jag i stort sätt inte gjort så mkt än att bara chillat med bigge och senare åkte vi till mejeriet där jag även träffa min underbaraste elwira ett tag <3. Mamma köpte en tröja åt mig (a) Lyle & Scott. Jag tycker den är snygg hehe. har även breakdanceat rätt mkt därför jag aldrig har haft tid elr orkat skriva nåt för att jag är så jävla trött när jag kmr hem haha :(, i morron är det skola då måste plugga fett segt -.-, har prov på tisdag också det är fett lame. I morron blir det att vara med bigge och ante och även kanske träffa elwira<3.


//LJ

RSS 2.0