@home



Hej hej hahah , jag har haft det skiiit skojj här i västervik men tyvärr så åker jag tbx till stockholm igen på fredag =)

blir glad & ledsen men saksamma nu sitter jag här och lanar MSN (hahah)
det kommer komma upp nya låtar & Video blogg ska också börja blogga med en polare som heter ADRIAN :) ssssomalia G-unit hahah :$  ... men nu ska jag vända mig till att  spela  (A) !

Bye

@Home



Hej alla jag är hemma igen Yeee :) ! ,

jag hade nog mina bästa dagar där i stockholm hade fett soft skaffa änu mer nya kompisar haha gjorde massa saker osv , jag har ju inte skrivit på min blogg på länge men det kommer fler inlägg snart när jag orkar förmodligen i kväll elr i morron :) ! 
men just nu undrar jag nån som vill gå ut elr softa :) ?

har det jätte tråååk asså.
ring om ni kan 0704036658

Bye !




Bilder :)



Sitter här hemma just nu och fyller ut bloggen lite, ska packa osv ska ju till stockholm i morron det ska bli kul :)
stannar där i 2-3 veckor kanske :) !



Fyller ut


festande /sista dagen på Visfestivalen



Ja ni jag började med att jag va med shad , Dj felix och Adrish ;) 

va hemma o kolla på ja du onödig film som vet itne hur man stavas haha men iaf jag va inte så sugen på att dricka i börjarn så vi va hemma hos mig typ till klockan 6, När vi skulle ner mot stan så började det att ösregna som fan så vi väntade under ett (tak) vet ej hur man stavar haha men men. det slutade iaf att regna så vi forsatte att vandra mot stan där man mötte frida felicia och hennes kompisar , köpte mat för jag va utråkad haha ;P
Och senare tagga jag själv till laxen där det va fett många ;p. Och nu ska jag Packa för i morron bär jag av till stockholm ! :D

Bye !

Stockholm <3


Yes då bär vi av till stockholm igen då min älskade stad är jävligt saknad !!, ska åka dit nån gång nästa vecka så hör av er iaf  nån är där under veckan  ;) // 0704033658. Jag kommer nog va där ett bra tag för jag måste komma bort från denna stad  (Västervik) Usch.. Jag Tror jag kommer ha så jävla roligt där uppe   med dom bästa <3

Puss Jag saknar dej <3


Tråk


O fixad Hår :p .

har itne skrivit nåt på länge så tänkte göra det nu. ja du i går vart det lite röjj m.m hände saker kanske man inte trodde om ? men sånt får man lixom ta, drack gjorde jag iaf inte hade tur i går ;) hade jag druckit hade jag blivit tagen för polisen trodde jag va full men visade sig att jag inte va det så fick ta ett litet snack med en av dom (gris fan) -.- 

jag e fortfarande sjuk... fast e inte så värst sjuk det går över under dagen elr i morron :) !


Kärleks Problem

Hej Själv har man lite kärleks problem :( , vad ska man ta sig till när man gillar en jätte mycket ? fast att den andra inte gör det ?. ska man bara låta det vara då elr ska man fortsätta ?
Jag orkar verkligen inte va singel längre & det finns knappt tjejer här i västervik som man kan va tsm med ...


Visfestivalen



Det va kul i går på vis :D hände väll lite tråkiga saker fram till kvällen då "/ men ja sånt får man ta när det är festival ahha..
kännde att jag inte orkar att gå ut i dag fär då kanske jag gör min sjuka värre .. det vill jag ju inte :) så tänkte stanna hemma och bara ta det lungt kanske gå mut senare för att bara kolla läget i stan :) btw mackan hitta ett cigg pack det har han gjort dom andra vis festivaler också ahahah alltid när vi ska hem elr gå nånstans hahah så sköön snubbe. Jga tror att jag har smittat mackan så han e väll inte så glad på mig just nu hahah :* ,& nu ska man väll äta frulle klockan 08:10  vet itne varför jag vakna så tidigt ^.- men det vart så bara :)



Fest /




Fyller ut lite bilder och jag tror jag mår betträ nu så i morron blir det fest !! :)
 Saknar er :) <3

Sjuk :'(



Saknar att bada saknar att solen är borta kom Tbx Nu !
Jag gillar denna bild, magen ;).
är fortfarande sjuk finns inte så mkt att göra då än att sitta här och blogga och kolla på tv (y). Känns som att jag kommer fortfarande att vara sjuk tills i morron det vill jag inte "/, Finns det nån tips på att man kan bli av med sjukan snabbt snälla ?

Har en massvis med godis också hahah det är säkert för jag e så sjuk att jag har ätit skiit mycket  :( .

men nu ska jag iaf skriva en text och leta efter ett beat så jag får det gjort nån gång :).. BYE !

Visfestivalen



Vis i morron då i 3 dagar !! , får hoppas på att jag mår betträ då ! träffa massor med folk ska bli kul.!
jag är fortfarande sjuk men det börjar faktis släppas sig lite faktis :D tänke göra lite snyggare Design snart mina låtar kommer finns på sidan snart :) 

Puss !

Nya saker på G ;)



Nya saker  på g 

i hope it's work !


Saknaden e stor // Stockholm / Blandat



Yes då får man upp gammla minnen då när man va i sthlm saknar det fett. men har tänkt på att åka dit ganska snart faktis , träffa kussen och polare , köpa kläder osv .
Finns inte så mkt o göra jag va med mackan shad & james i dag vi tog det bara lungt en stund, va nere vid stan och träffa polare efter det gick jag hem för jag mådde inte så bra. Så nu sitter jag här hemma och funderar på att börja välja ut lite beats till min nya låt / remix så jag får gjort på skiten =).
kanske också ska göra lite blogg video haha för skoj skull:)






Tisdag. /trött & Musik/ Sjuk




En ny dag startar väll inte så bra för johan , det börjar med att jag känner mig jätte sjuk och ja som skulle ut och bada med mushii amanda och mackan & amandas två kompisar. Jag får se hur jag mår framöver.
Nån som har bra film tips :* ? 

Det tråkiga är att det regnar än i dag och det suger fett ! det får mig att må dåligt haha. :P aja jag kommer va mycket här kommer blogga mkt :).. Sitter här & inte gör så specielt mkt än bara att vänta på mackan ska Vackna haha hatar verkligen att vara sjuk :( och det värsta e att jag kanske e sjuk till visfestivalen -.- .. Hoppas på att det ska bli betträ i dag det skulle va grymt skönt faktis..
 
Saknar frida mer & mer 
/  Puss :*

fest





i dag va det fest hos amanda. :)

rätt skoj va de, jag va med mushii mackan tamer amanda och amandas kompis , det e roligt att lära känna nya hela tiden :)

men nu ska jag iaf sova .

Pz 

Saknar frida :)<3

Hårfärg :*




Färga det till svart igen :) ?

Funderar Starkt på att göra det igen.

Komentera tack :*

musik/rap

jag ska göra en mixtape & vill att många ska va med i den det är bara att höra av er till mig på msn elr mobilen    liljohan@hotmail.com / 070403668


jag ska göra en mixtape och ska ha några rappare i den så tänkte iaf ni ska va med är det bara att sms,ringa elr skriva på msn.

tänkte har ju inte gjort låt på en bra tag och tänkte att det ska gå lite fram nu och nya tider :),
& vill ni skapa en grupp är det också att höra av er ..

liljohan@hot / 0704036658

pz!

DÅLIGT VÄDER . Vill ha soool igen !

Det är booring -.-    att det ska regna då..



Jahop i dag kan man väll inte göra så mkt än att bara sitta hemma kanske gå ut lite senare men man får hoppas på förbettringar :) .
jag får lära mig lite mera om bloggen för jag tycker det e fett svårt :o.

Pz

Måndag

Idag är det bara så jävla dåligt väder så det inte är sant. Sitter hemma och lanar med mackan :).    snart är det VIS det kommer bli kul vet inte vilka jag ska va med men hör av er iaf nån vill (mp) 0704036658



Idag är det bara segt och booring väder. aja iaf jag lanar med mackan och har det skoj.

snart är det vis och vet inte iaf jag ska dricka peppa mig :) !.

bara höra av sig till mig
0704036658

/ Pz

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0