Lördag



Feeest i dag :) ! Lyckad vart det iaf tkr jag ahha :().
ja du har itne så mkt o säga än att jag är trött och ont i halsen som fan e väll ledsen som fan du vet vem. Kan inte förstå att du gjorde så här mot mig. Har du inget hjärta elr ? snälla sluta ge mig förhoppningar bara..

//Peace LJ

Trött-



Ja du i dag har jag inte gjort så mkt än bara chillat med shad,dyllon & firi. nu har jag flyttat sköönt som fan ! dansade lite i dag men mest dom tre dagar innan det va fett kul. Det är kul att börja med breakdance igen:d . nu sitter jag hemma och inte gör alls så mkt medans mina kompisar e ute och festar haha jag va inte så pepp på att festa elr nåt i dag. Gillar den kepsen på bilden VILL HA DEN !, får fixa den ;p.

//peace LJ

Skola dans Stan.


Tjena i dag är det onsdag och ja jag slutade klockan halv 12 i dag fett sköönt !. Jag va och fika med Linn i dag det va mysigt och roligt sen vart det till att jag skulle träna breakdance och det gick väll bra dock hade jag ju kvar tränings verk sen i går när jag dansade Ops jag glömmde bort jag har bild brist och jag har itne lagt in nytt inlägg på två tre dagar tror jag så trött har jag varit asså. Imorron blir det till att jag ska änga tid med FRIDA -.- (a) länge sen vi va men nu börjar det igen vill ej tappa kontakten med henne så ja.

//Peace LJ

Damp dag ^.-



tjena i dag har jag burit saker till min nya lya !  men det var jobbigt Puhhh...  iaf min dag har varit rolig men dampig  vi har dansat vi har ätit som grisar och bara skrattat åt allt som rör sig, jag va med shad, Dyllon Firi 2 Ryssar (vet ej Name) Danny & Frida :) ! det var faktis kul och nu e jag skiit trött -.- har ingen säng atm den ligger i min andra lägenhet så aa i morgon blir det väll basket elr nåt annat roligt.

//peace LJ

godnatt



Tjena i dag va jag med ante marino och video blogga lite när vi hade lite booring men men, senare gick dom hem och firi och tamer kom till mig och jag skulle lära mig några steg inför i morron, aja skolan var okej det va väll lite jobbigt eftersom jag har tränings verk som fan -,- . Men jag ska iaf shad ska man inte glömma för han är äcklig bye bye :D.


// Peace LJ

basket haha :D


vanlig dag efter skolan:D


Chill


Tjue i dag har det varit chill hade bara en lektion i dag, efter det gick jag hem shad fixade till med hår stilen som ni ser efter det gick vi o kollade på min lägenhet som jag flyttar till den 25 sep, så jävla sköönt asså =).
Påbörjat med studion klar har räknat ut med att studion är klar typ vid julafton elr nyår det kmr bli grymmt !.

// peace LJ

Söndag, poker dag




Tja i dag har jag varit med ante,firi,shad & marino, Vi lirade Poker chillade till max.
Efter det så gick jag marino och ante till antes place och fortsatte lira poker med några till sen började
vi snacka om en studio som jag och ante ska fixa så snabbt som möjligt, och sen börja spela in musik där och bara softa där vid studion hoppas allt går som vi har planerat. I morron är det skola ska sova snart ville få in detta innan jag sover med :).


//peace LJ

No more Hair :)



Tja i dag va jag med shad & firi :). No more hair for me now :).
Va även på en fest hos pejy det va väll så där men va tycker ni med min nya look då allt folk.

Kommentera gärna <3

// Peace LJ

Michael Jackson - Beat It (Acapella)



Tjena det blig nog att lära sig dom här stegen för jag vill ju dansa igen och väntar tills Mejeriet öppnar då jag kmr att dansa varje dag efter skolan ! :D, kommer även att lägga upp video blogg när jag och massa andra ska dansa, vi ska gör västervik en rolig stad där vi ska dansa mer avslöjar jag inte :). blir att ringa polare fråga iaf dom är på o göra dom här stegen som finns i denna vedion och hoppas på allt kmr att funka. ha det bra det va nog allt jag ville säga i dag. Kanske kmr nån mer video blogg elr nytt inlägg igen i dag men det märker vi !

//Peace LJ

Rolig video ? :D



Kommentera iaf ni tycker den e rolig hahah !

// Peace LJ

Smoking Kills !



Jag blir faktis lite rädd när jag ser denna videon asså. Man funderar på att sluta röka men det e svårt va tycker ni all people ? ska man sluta röka ja/ NEJ ?

Hey i miss Old time's



Tjue vart tog allt det gammla goa tiderna vägen ?,
saknar dom fett mycket när man gjorde saker 24/7..
vad gör man nu i dag lixom inte mkt än att vara i skolan efter det hemma och typ e fett trött? omg sånt palla man inte så därför har jag betämmt mig att nu ska jag verkligen göra nåt roligt med mitt liv :). Nåt som jag aldrig kmr att glömma bort lixom moch att det kmr att stanna hos mig ett bra tag. Aja jag va också ute med klassen och 2,3 Hr och campade i skogen vid Överum i Ryvenäs (stvf) ? det va ju kul men inte senare vid natten då man ville sova haha jag kunde inte sova -.- det e fett segt.


Idag blir det att Vara med shad &firi även blir det fest men vill färja mitt hår så ska nog försöka bli röd hårig hahahh :D

//Peace LJ

Sjukling.



Tjaa i dag valde jag denna bild för jag e Sjuk, det va inte så länge sen ja va sjuk faktis och jag hatar o vara sjuk -.-. Blir att kolla på film äta massa MAT men dock kan jag typ inte svälja -.- det gör så ont asså men om det e nåt kan ni alltid få tag på mig via mobilen 0704036658.

//peace!

Bildbrist -.-



tjena har inte vartis så acktiv (stvf) på bloggen men har varit så trött har inte orkat skrivit nåt :p.
Det har varit festjag har chillat med mina grabbar, mår väll lite skit då och då :p men sånt jag får ta =), jag vill göra nåt bra med mitt liv ärligt asså -.- men en sak har jag iaf förendrat mig i det är i skolan och där går det faktis bra för mig trivs där. Just nu lyssnar jag på musik och skriver några texter som kommer till min nya hit's hoppas att alla ni där ute gillar dom. jag ahr ont i halsen usch fett lack vill att det ska bara bli bra orka ha ont i halsen -.- , Lanade med mackan från fredas tills i dag och nu tog jag lite lungt med firi shad & sen kom danny med efter det gick jag och firi till cabba och där va även adrian sen taggade jag cabba adrian hem till mig och cabba tog med sin bärbara data så det itne skulle bli tråk för dom :p. men nu lovar jag att jag ska vara vid bloggen hela tiden typ. Har funderat på om jag ska bara ha blogg och kasta bort min bilddagbok vad tycker ni kommentera gärna här på bloggen och säg vad ni/alla tycker om det tänkte också göra en ny msn men säg iaf om nån vill ha den //

Ha det bra peace!

Trött dag -.-



Halla fan va trött man är då -.- , inte sovit alls mkt har varit en skiit rolig dag men tröttsam för min del, jag va med frida cabba adrian felix felicia paulina m.m :) vart o ta hål i örat för mig men har två nu ! :D fett snygg.
fan så jävla sköön börjar skolan klockan halv 1 så jag har tid att somna om min tid som jag förlorade :p,
hahah somna när vi hade lektion sista lektionen som va mest drygast Put's...
just nu ska jag äta efter det blir det msn musik sen sova !

//LJ

RSS 2.0