Me And you (L)

Hellooo I dag så fylle Erlind bby år så va där så klart <3. Yes innan det så va jag på stan med älskling stella och hanna, ja vi kollade efter lite saker vilket jag gjorde också till älskling hehe överasking ;). Har inte så mkt att skriva om än att jag har Prov i morgon segt -.-  kmr inte kunna se bby på några dagar nu hon är lite upptagen så aa vilket jag har möjlig het till att dansa och plugga då. Just nu sitter jag här och äter och har typ tänkt på älskling sen jag såg henne sist i dag buhu :(.
Jag har funderat på att Åka till Stockholm snart saknar min stad så det är nog dags att åka snart tkr jag allt.
Och sen så har jag funderat på om jag verkligen vill åka till Helsingborg och ha speling där i sommarn stor press där för det va ett tag sen jag va på spelning, Så ja jag får tänka på det har ändå en stor tid av att tänka sen så när jag ändå tänker jag kmr ju sakna jolina fett mkt (Suck för det!) Men som sakt ska försöka vara kvar i min lilla stad Västervik för älskling's skull och alla andra där ute :) ska sova Peace!

//J

Love Rehab!


Hello, Min dag har varit fett chill med soool breakdance utomhus och basket.

Var även med min älskling hela dagen ut massvis med Mys och film, Filmen heter typ Shroom elr nåt jag rekomenderar att kolla på den om man är smart men det är inte jag och jolina.

fattade inte så mkt av filmen det ända man fattade var att dom vart höga på att äta dom dära shrooms sakerna haha.

Och i går så va jag med älskling och vi var hos hennes och snackade hur mkt som hälst om allt och det är faktis bra och göra så med sin tjej.

jag tillbringer min tid med henne hela tiden lite "info" ahha om henne men sånt gillar vi :), Vaknade i dag och kännde att det skulle bli en sån fet dag hahah.

My only true love.

Hej alla glada och fula.

Jag vakna nyss och dom ha´är senaste dagarna har jag vaknat jätte jätte glad, kan nog bero på att jag har en jätte speciell persson
i mitt liv.

Jag har sovit hos shad i går så va jag med mina grbbar och älsklings tjej kompisar och vi hade det kul med att vi va hos min älskling ett tag tog en fika där vilket va lite pinsamnt efter som jag och erlind skrattade så jävla mycket.

Senare under kvällen drog vi ner till stan för att äta Kina mat men det slutade inte roligt med att jag fick fiskolja som lukat Ass spontant ass så vi gick vidare till mejeriet medans jag luktade ass aa gott! men jag fick bort det mästa becuse im the king ye.

Vi va där ett tag och dansade och hade oss haha, Vi beslöt att vi skulle till erlind för att kolla på film och det vart massor av mys Dock varmt som fan inne han har nog den varmaste rummet i västervik antar jag haha svettades som en åsna men när klockan börja närmasade så va tjejerna tvunga att dra hem och då va det bara killar där så ja vi pratade och hade det fett som ett kill kväll säger vi haha (gay).

Vi fick för oss att cama med olika folk chatorlett elr va fan det heter hah men jag hade roligt medans kompisarna dog av skratt. Yes i dag blir det jolina och stella tror shad med och vi ska ha det kul!

Peace!


//J

Du är min finaste.

tjuue i dag har jag bara haft det cp tråk efter skolan efterssom det va fett segt och palla inte vara kvar där i onödan fick precis reda på att jag fick G på två av mina matte prov faktis glad över det. Efter skolan så cycklade jag hem och ja ? jag skulle äta men det vart ju inte så, Så jag lyssna på musik och rappa lite :P vilket va fett, senare under dagen så drog jag ner till mejeriet där jag träffade BIGGE ettt tag tills allmir och Erlind kom  men det gick inte snabbt tills jag skulle till min tjej. Så jag cycklade dit fan vad mkt jag cycklar hahah om dagarna, När jag va där så vart det fett med mys och film men va tvungen o åka hem efterssom jag va så matsugen och magen höll på dö som sakt. I morgon så ska jag va med tjejen och hennes kompisar skriver mer i morgon Peace!.


Happy :)

Tjena igen haha kännde att jag inte har något val än att skriva igen efterssom jag har det så tråk. Fett sköönt i morgon torsdag sovmorgon till halv 10 sen blir det att träna efter det hoppas att jag träffar min underbara tjej<3. Varför snöar det ? haha fett O.o trodde faktis att det skulle bli nice väder i dag men det visade sig att det snöade vilket jag fick tänka efter några minuter om jag drömmde elr inte haha jag vet jag är lite >.< men sån är johan ;).

//J

Dans.

Tjuue i dag har jag varit i skolan haft Eng prov jag tkr sj att det gick dåligt :/ efter det så va jag med shad allmir marino och Erlind så vi tog en massa bilder när vi dansade. Sen så va jag och köpte lite goda saker vid Lager En Jacka kmr bild snart på den och två snygga tröjor:). Efter det så träffa jag min jolina och vi drog till mejeriet och skulle kolla på stellas piano sak det va roligt och stella du är bra :).

Peace.

//J

Me and my love.


Tjuue jag känner att det har varit en skaplig trött dag dock va jag inte så trött som jag är just nu. Min dag, började med skolan hade Eng Prov lite så där med det gick bra i slutändan, efter det så cycklade jag vidare till ludde där jag skulle möta jolina och därifårn så cycklade vi hem till henne och ja jag började med att försöka laga hennes data och det gick bra till slut och visades att hon hade precis 100 % virus i hennes data chock :o fixade även lite fläääshiga saker på hennes data :D. efter cycklade vi vidare till basket plan där jag träffa mina homie's och jolina va tvungen o dansa värsta tönten jag vet men jag stannade kvar och spelade basket efter ett roligt spel med kompisarna så beslöt vi oss till att vi  skulle ner till mejeriet där vi bara softade. I morgon är det ännu en till Eng prov önska mig lycka till!

Peace!

//J

Skola Hat Kärlek.

Tjena alla är inte på topp just nu är ganska arg. Okej And now to the real life, jag va i skolan allt gick bra efter skolan så cycklade jag tamer och shad till basket plan och väntade på att admir skulle komma med en "basket plan" som jag tydligen sa genom mobilen till han. efter en stund så kom min JOLINA med hennes kompisar hanna stella och elin :). sitter hemma just nu och ska nog kolla på film men vet inte kom med förslag kanske :)?. I morgon blir det tjejen ett tag mysa lite så där :D allt jag vet just nu, Ha det soft Bye ;).

//J

Söndags Mys med bby.

Hej i dag har dagen varit underbar. Har varit hos min älskling och kollat på film dagen ut. Senare under kvällen så kom stella och tamer och vi skratta som vanligt. Jag känner en kännsla av att det är en bra början på nåt bra faktis och nu när jag cycklade hem så fick jag tanken av att jag ska sluta röka och det måste jag också har märkt att jag blir andfånd när jag cycklar haha inte likt mig så nu ska jag se hur länge jag kan vara utan en cigg :) . I morgon så är det ju skolan som vanligt tisdag så har jag Eng prov :s jag hatar det... //J

Hemma.

Yes då är man hemma och har gäster sitter här och väntar på att tiden ska bort :). Ska duscha sen äta sen blir det att träffa bästa jolina <3. I dag blir det nog att kolla på film och mysa som fan och på måndag är det skola vilket suger, gjorde en youtube film i dag hade tråk så va tvungen o dampa lite inte ovanligt av mig om ni ska fråga haha. johans frulle.avi där har ni filmen ni som vill kolla på den hah. Det kommer säkert in ett inlägg senare underkvällen.

//J

Söndag.

Tja alla i dag är det söndag, har sovit hos admir och har dampat sönder som vanligt. I går så va jag ute med bruden och hennes kompisar vilket när vi närmade oss hem så stannade vi vid åhmans där vi träffa folk nr1 som va roligaste den kvällen va dom dära 3 "mogngo brudarna" (replik) Nej FIMPA CIGGEN POLISEN KMR. Haha ärligt det är inte olagligt att röka framför polisen. Idag ska jag nog hem och barar ta det lungt om jag inte stannar här och spelar basket :). //J

Börjar om med bloggen igen då.

tjenare det va ett bra tag sen jag blogga haha, jag vet att jag har varit borta typ ett halft år nu men just i dag fick jag tanken av att jag ville bara skriva vad jag gör om dagarna i lilla västervik. Ja ni ser att jag har en bild där det står Antonio mitt andra namn , gjorde den för drygt 2 veckor sen.

12 cm 500kr-


I går var det fest och som vanligt så blev man lite snurrig så jag vaknade i dag och klockan va inte mer än 7  vilket jag trodde att klockan var typ 11 åtminstånde haha. i dag blir det o va med jolina stella vet ju inte hur det blir senare under dagen, Men det kmr fler inlägg i dag.

//J

RSS 2.0